29 SPICES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 29 Spices. Meer weten? Ontdek meer

16 jan 2023 om 8:03 Amazing Indian food!!
7 jan 2023 om 19:32 The lamb was great!
19 dec 2022 om 11:14 Lekker eten! Met een leuk handgeschreven lieve boodschap op de papieren bag... zeker voor herhaling vatbaar
2 okt 2022 om 22:19 Bezorgtijd was veel langer dan aangegeven. Als thuisbezorgd weet dat zondagen langer tijd vragen, geef dat dan aan bij het bestellen
16 sep 2022 om 15:12 Food arrived more than 2 hours after I placed the order!
19 jun 2022 om 23:43 2 uur wachten is echt te lang. We houden van 29 spices en eten er graag. Maar ik denk niet dat we er ooit nog bestellen.
5 feb 2022 om 21:46 Best Indian food in Amsterdam! We always order there, the food is sooo tasty and delicious, and the service is always perfect (thank you for leaving thoughtful and handwritten notes with our order!)
14 jul 2021 om 22:06 Duurde idioot lang, bezorger kon daar niets aan doen, maaltijd goed verpakt, te weinig groenten, slappe naan
22 feb 2021 om 12:10 This our third order and we think the quality and taste of there food on an another level. Best Indian food we have had in Amsterdam and we definitely will be regulars.